+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Categories
Manufacturers
Recently viewed products

Акумулаторска пила-лисичја опашка

Manufacturer part number: JR100DWE

Availability: Out of stock
Manufacturer: Makita
3 год. ГАРАНЦИЈА
SKU: 8710
$659,945.00

Компактната и лесната конструкција овозможува одлична контрола и маневрирање на машината

LED работно светло со светење пред вклучување

Ергономски дизајниран bгумиран мекан ракофат

Стегање на лист без алат за реципро пила. Листот може да се постави на место со вметнување и со едноставно вртење на стегата на листот

2 рачки за променлива брзината, чкрапецот на дршката и префрлачкиот прекинувач на телото го олеснуваат работењето во која било положба на дршката

Products specifications

Misc

Напон на акумулаторот 10.8V
Капацитет на акумулатор 1.3Ah
Тип на акумулатор LI-ion
Должина на одот 13 mm
Удари во минута 0 - 3.300 min-1
Капацитет дрво 50 mm
Макс. сечење на квадр.цевки 50 mm
Димензии (Д x Ш x В) 355 x 63 x 146 mm
Тежина EPTA 1.2 Kg