+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Производители
Скоро Видени Производи

Електрична аголна брусилка

Шифра: MTX-AG 800-125-1

Достапност: Нема на залиха
Производител: Matrix
Аголна брусилка 800W 125 mm 2 години гаранција
SKU: 16803
€122938,50

Аголна брусилка 800W 125 mm
2 години гаранција

Спецификации на производот

Misc

Потрошувачка, моќност 800 W
Број на вртежи во празен од 11.000 min-1
Насаден отвор на диск Ø 22,23 mm
Пречник на диск Ø 125 mm
Тежина EPTA 1,8 Kg