+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Производители
Скоро Видени Производи

Ѕ1Р Заштитни кожни обувки ниски црни /42

Шифра: BO185/42

Достапност: Нема на залиха
Производител: Base
Броеви на залиха: 41/42/43/44/45/46/47/48.
SKU: 15071
€135238,50

Постава: Мирис стоп 100% антибактериски.

Горна: Целосно гранулирана.

Влошка: Челик.

Пети капа: Челик.

Ѓон: Анти-замор AIRTECH клин.