+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Производители
Скоро Видени Производи

С3 Заштитни обувки кожни ниски црни / 43

Шифра: BO166/43

Достапност: Нема на залиха
Производител: Base
Броеви на залиха: 36/41/42/43/44/45/46/47/48/49.
SKU: 12437
$120,945.00

Постава: Мирис стоп 100% антибактериски.

Горна: Кожа цвет.

Влошка: Свежо и Флекс.

Пети капа: Челик.

Ѓон: Освежувачки AIRTECH моно густина.