+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Manufacturers
Recently viewed products

Ротациска брусилка

Manufacturer part number: BO5031

Availability: In stock
Manufacturer: Makita
3 год. ГАРАНЦИЈА
SKU: 5689
12.999,00 ден

Мотор со висока моќност за тешки апликации

Сопирачката на подложното перниче брзо го сопира моторот по исклучување на прекинувачот

Лежишниот дел има зголемена трајност поради поголемо топчесто лежиште

Вградена единица за одведување на прашина за приклучување на цевка за прашина или на Макита правосмукалки

Ергономски обликуваниот ракофат прекриен со еластомер одговара на дланката за максимална удобност и контрола

Гумениот капак спречува навлегување на прашина

Products specifications

Misc

Потрошувачка, моќност 300 W
Удари во минута 8.000 - 24.000 min-1
Пречник на ексцентар 2.8 mm
Осцилации во минута 4.000 - 12.000 min-1
Пречник на брусењеØ 123 мм
Пречник на диск Ø 125 mm
Димензии (Д x Ш x В) 153 x 123 x 153 mm
Тежина EPTA 1,3 kg