+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Manufacturers
Recently viewed products

Електропневматска ударна дупчалка-чекан

Manufacturer part number: HR2470

Manufacturer: Makita
3 работни режими – само ротација, ротација со удирање, само удирање Лизгачка спојка: Дупчалката запира за заштита на корисникот и механизмот од случајно забравување на уметокот за дупчење Голем одбојник за заштита на алатот од гребаници и за зголемување на маневарски способности Ергономски дизајнираната дршка, со гумиран мекан ракофат Странична дршка со нов дизајн, користи еластомер за ракофат кој не се лизга Еднопотезен лизгачки футер за едноставна измена на уметок Едноставно дотерување на длабочина, со едноставно движење Компактната и лесната конструкција овозможува одлична контрола и маневрирање на машината Нов реверзибилен систем, без намалување на брзината на моторот, дури и во обратна ротација и подолга трајност на јаглените четкички
SKU: 3423
12.999,00 ден

Дупчалка - чекан

3 работни режими – само ротација, ротација со удирање, само удирање
Лизгачка спојка: Дупчалката запира за заштита на корисникот и механизмот од случајно забравување на уметокот за дупчење
Голем одбојник за заштита на алатот од гребаници и за зголемување на маневарски способности
Ергономски дизајнираната дршка, со гумиран мекан ракофат
Странична дршка со нов дизајн, користи еластомер за ракофат кој не се лизга
Еднопотезен лизгачки футер за едноставна измена на уметок
Едноставно дотерување на длабочина, со едноставно движење
Компактната и лесната конструкција овозможува одлична контрола и маневрирање на машината
Нов реверзибилен систем, без намалување на брзината на моторот, дури и во обратна ротација и подолга трајност на јаглените четкички

Products specifications

Misc

Потрошувачка, моќност 780 W
Број на вртежи во празен од 0 - 1.100 min-1
Удари во минута 0 - 4.500 min-1
Макс. дупчење - челик 13 mm
Макс. Дупчење -дрво 32 mm
Макс. Дупчење -бетон 24 mm
Тип на стебло за стегање SDS - Plus
Во бетон (крунесто сврдло) 35 - 54 mm
Ударна енергија 2.4 J
Димензии (Д x Ш x В) 370 x 84 x 214 mm
Тежина EPTA 2.6 Kg