+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Manufacturers
Recently viewed products

Електропневматска дупчалка-чекан

Manufacturer part number: MTX-EHD 1500-32-3

Availability: Out of stock
Manufacturer: Matrix
Електропневматска дупчалка / чекан MTX EHD 1500-40 2 години гаранција !
SKU: 15448
6.999,00 ден

Електропневматска дупчалка / чекан MTX EHD 1500-40

Карактеристики и предности

  • Компактна и моќна дупчалка со електропнавматски механизам
  • SDS-Plus брза промена на бургии и длето без алат
  • Заклучување на прекинувачот за  долготрајна работа
  • Електронска контрола на брзина на работа и мек старт
  • 3 функции: дупчење / пневматско дупчење / штемање
  • Дополнителна ротирачка рачка за 360° со функција за минимални вибрации

Спецификација на продуктот

Произведувач MATRIX
Модел EHD 1500-32-3
Моќност 1500 W
Број на вртежи во празен од    0 – 800 /  min
Број на удари   3900/  min
Максимално дупчење челик 13 mm
Максимално дупчење бетон 32 mm
Максимално дупчење дрво 40 mm
Мок на удар 5 Ј
Прифат SDS +
Нето тежина 6 kg
Products specifications

Misc

Потрошувачка, моќност 1.500 W
Број на вртежи во празен од 0 - 850 min-1
Удари во минута 0 - 3.900 min-1
Макс. дупчење - челик 13 mm
Макс. Дупчење -дрво 40 mm
Макс. Дупчење -бетон 32 mm
Тип на стебло за стегање SDS - Plus
Ударна енергија 4.0 J
Тежина EPTA 4.6 Kg