+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Manufacturers
Recently viewed products

Електрична убодна пила

Manufacturer part number: MTX-EM-EJS 480

Availability: In stock
Manufacturer: Matrix
Електрична убодна пила MTX EM-EJS 480
SKU: 16787
€92188.50

Електрична убодна пила MTX EM-EJS 480

Карактеристики и предности

  • Метална кружна водилка на пила
  • Лесна алатка погодна за сечење неправилни форми, линии и кругови
  • Копче за заклучување за континуирано работење
  • Мека рачка од нелизгачки материјал за поудобна работа
  • Слободно прилагодување на нагиб на пила до 45°
  • Приклучок за правосмукалка
  • Држач на пила U-оска

Спецификација на продуктот

Произведувач MATRIX
Модел EM-EJS 480
Напон 230 V
Моќност 480 W
Брзина во празен од 0 – 3000 / min
Сечење на дрво 60 mm
Сечење на метал 6 mm
Прилагодување на нагиб  – 45° / +45°
Тежина 1.5 kg
Products specifications

Misc

Потрошувачка, моќност 480 W
Број на одови во мин. 0 - 3.000 min-1
Капацитет дрво 60 mm
Тежина EPTA 1.5 Kg