+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Manufacturers
Recently viewed products

Електрична аголна брусилка

Manufacturer part number: 9565CR

Availability: In stock
Manufacturer: Makita
3 год. ГАРАНЦИЈА
SKU: 8134
€497.54

Super Joint System (SJS) - Забравната пружина, која ги спојува вретеното и косиот запчаник за превенција од повратен удар и ги штити запчаниците од удар, предизвикан од заглавување на дискот при работа, обезбедува дополнителна безбедност и подолг век на алатот

Вртливото куќиште може да се поставува на секои 90°, за различни положби на сечење и брусење

Зголемено заптивање од истекување на маст, благодарение на гумен О-прстен кој е цврсто вграден во куќиштето на редукторот

Завртки кои не се отстегаат се користат за стегање на куќиштето за лежиште во куќиштето на редукторот

Прекинувачот е погодно лоциран за лесно ракување со една рака

Анти-рестарт функцијата спречува случајно вклучување и кога машината е вклучена во струја, со вклучен прекинувач

Странична дршка за подобра контрола во работењето

Products specifications

Misc

Потрошувачка, моќност 1.400 W
Број на вртежи во празен од 11.000 min-1
Насаден отвор на диск Ø 22,23 mm
Големина на насад М14
Пречник на диск Ø 125 mm
Димензии (Д x Ш x В) 299 x 139 x 103 mm
Тежина EPTA 2,2 kg