+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Производители
Скоро Видени Производи

Електрична аголна брусилка

Шифра: AGM1067P

Достапност: На залиха
Производител: Ferm
1год.ГАРАНЦИЈА
SKU: 14872
€122938,50

1год.ГАРАНЦИЈА

Спецификации на производот

Misc

Потрошувачка, моќност 750 W
Број на вртежи во празен од 11.000 min-1
Големина на насад М14
Пречник на диск Ø 115 mm
Пречник на диск Ø 22 mm
Тежина EPTA 1.9 Kg