+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Производители
Скоро Видени Производи

Електрична аголна брусилка

Шифра: MTX-EM-AG 500-115

Достапност: На залиха
Производител: Matrix
Аголна брусилка 500W 115mm 2 години гаранција
SKU: 15422
€79888,50

Аголна брусилка 500W 115mm
2 години гаранција

Спецификации на производот

Misc

Потрошувачка, моќност 500 W
Број на вртежи во празен од 11.000 min-1
Големина на насад М14
Насаден отвор на диск Ø 22,23 mm
Пречник на диск Ø 115 mm
Тежина EPTA 1,5 Кg