+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Производители
Скоро Видени Производи

БЦГ180З+194204ВА+194533-6

Шифра: BCG180Z-S1

Достапност: Нема на залиха
Производител: Makita
Батериски апликатор на силикон + батерија + полнач
SKU: 17031
€1229938,50
Брзината на аплицирање може да се дозира претходно или
чисто преку прекинувачот. За употреба со 300 ml силикони и лепаци.
Дополнително е достапна 600 ml касета / туба. Заштита од капење го спречува полнењето да истекува Гумирана рачка за совршено ракување и маневрирање Се испорачува без батерија и полнач
Ознаки за производ