+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Categories
Manufacturers
Recently viewed products

Акумулаторски ударен одвртувач БЛ мотор 18В/5Ах

Manufacturer part number: DTD170RTJ

Availability: In stock
Manufacturer: Makita
Ергономски дизајнираната дршка, со гумиран мекан ракофат Поставување на уметок со еден допир, нема потреба од повлекување на ракавец за поставување на уметок Вградено LED работно светло со функции на светење пред вклучување и задоцнување
SKU: 17291
ден 29.999,00

Ергономски дизајнираната дршка, со гумиран мекан ракофат
Поставување на уметок со еден допир, нема потреба од повлекување на ракавец за поставување на уметок
Вградено LED работно светло со функции на светење пред вклучување и задоцнување

Products specifications

Misc

Напон на акумулаторот 18V
Капацитет на акумулатор 5.0Ah
Тип на акумулатор LI-ion
Брзина без опт. /ниска 0 - 1.100min-1 / 0 - 2.100 min-1
Брзина без опт. /висока 0 - 3.200min-1 / 0 - 3.600 min-1
Удари во минута/ниски 0 - 1.100min-1 / 0 - 2.600 min-1
Удари во минута/високи 0 - 3.600min-1 / 0 - 3.800 min-1
Стебло за стегање 1/4 "
Вртежен момент висок 175 Nm
Димензии (Д x Ш x В) 117 x 79 x 236 mm
Тежина EPTA 1.5 Kg