+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Categories
Manufacturers
Recently viewed products

Акумулаторски ударен одвртувач БЛ мотор 18В/3Ах

Manufacturer part number: DHP483RFE

Availability: Out of stock
Manufacturer: Makita
Лесен и компактен, но со избор на 2 брзини Брзостезната глава овозможува лесно поставување и вадење на уметоци, со една рака Металната конструкција на сите запчаници Ергономски обликуваното тело во раката за сигурно држење и лесно ракување како со една, така и со двете раце Вградено LED работно светло со функции на светење пред вклучување и задоцнување Голем прекинувач. Твоите прсти нема да бидат изморени по долго работење
SKU: 17573
$1,099,945.00

Лесен и компактен, но со избор на 2 брзини
Брзостезната глава овозможува лесно поставување и вадење на уметоци, со една рака
Металната конструкција на сите запчаници
Ергономски обликуваното тело во раката за сигурно држење и лесно ракување како со една, така и со двете раце
Вградено LED работно светло со функции на светење пред вклучување и задоцнување
Голем прекинувач. Твоите прсти нема да бидат изморени по долго работење

Products specifications

Misc

Напон на акумулаторот 18V
Капацитет на акумулатор 3.0Ah
Тип на акумулатор LI-ion
Брзина без опт. /ниска 0 - 500 min-1
Брзина без опт. /висока 0 - 1700 min-1
Удари во минута/ниски 0 - 7.500 min-1
Удари во минута/високи 0 - 25.500 min-1
Капацитет на стезна чаура 1,5 - 13 mm
Макс. дупчење - челик 13 mm
Макс. Дупчење -дрво 36 mm
Макс. Дупчење -бетон 13 mm
Најголем вртежен момент/тврд 40 Nm
Најголем вртежен момент/мекан 23 Nm
Димензии (Д x Ш x В) 176 x 79 x 247 mm
Тежина EPTA 1.6 Kg