+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Categories
Manufacturers
Recently viewed products

Акумулаторска права брусилка

Manufacturer part number: BGD800RFE

Availability: Out of stock
Manufacturer: Makita
3 год. ГАРАНЦИЈА
SKU: 15894
€1229938.50

Анти-рестарт функција спречува случајно стартување дури и
ако акумулаторот е вметнат, а прекинувачот е вклучен

Заоблената навртка на стезна чаура за подобра употреба

Гумена покривка за топлинска изолација со ракофат кој не се
лизга

Отворите за вентилација се дизајнирани за директно издувување на воздух од спротивната страна од корисникот

Products specifications

Misc

Напон на акумулаторот 18V
Капацитет на акумулатор 3.0Ah
Тип на акумулатор LI-ion
Број на вртежи во празен од 25.000 min-1
Макс. Прифат на алат 6 mm
Димензии (Д x Ш x В) 402 x 82 x 118 mm
Тежина EPTA 2.0 Kg