+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Manufacturers
Recently viewed products

Акумулаторска косилка ДЛМ432 18Волти+18Волти

Manufacturer part number: DLM431PT2

Availability: Out of stock
Manufacturer: Makita
SKU: 21546
€2705938.50
  • Кутија за трева – индикатор за наполнетост
  • Дотерување на височина на сечење со еден лост, со широк спектар од 13 положби, од 20 до 75mm
  • Рачките за носење се погодни за транспортирање
  • Издржливите гумирани тркала со оски со топчести лежишта овозможуваат добро маневрирање
  • Дизајнирана да се преклопува и да стои исправено, што овозможува лесно складирање, одржување и чистење

Технички податоци