+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Categories
Manufacturers
Recently viewed products

Акумулаторска дупчалка-одвртувач

Manufacturer part number: DDF453SYE

Availability: In stock
Manufacturer: Makita
Компактната и лесната конструкција овозможува одлична контрола и маневрирање на машината.Брзостезната глава овозможува лесно поставување и вадење на уметоци, со една рака.
SKU: 13608
€1106938.50

Компактната и лесната конструкција овозможува одлична контрола и маневрирање на машината.Брзостезната глава овозможува лесно поставување и вадење на уметоци, со една рака.Ергономски дизајниран bгумиран мекан ракофат.Металната конструкција на сите запчаници.Може да се закачи лента за рака.

Products specifications

Misc

Напон на акумулаторот 18V
Капацитет на акумулатор 1.5Ah
Тип на акумулатор LI-ion
Брзина без опт. /ниска 0 - 400 min-1
Брзина без опт. /висока 0 - 1300 min-1
Капацитет на стезна чаура 1,5 - 13 mm
Макс. дупчење - челик 13 mm
Макс. Дупчење -дрво 36 mm
Избор на вртежен момент 16 + D
Поставување на вртежен момент на спојката 1 - 4 Nm
Најголем вртежен момент/тврд 42 Nm
Најголем вртежен момент/мекан 27 Nm
Број на механички брзини 2
Димензии (Д x Ш x В) 220 x 79 x 244 mm
Тежина EPTA 1.6 Kg