+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Производители
Скоро Видени Производи

Аголна полирка

Шифра: 9237CB

Достапност: На залиха
Производител: Makita
Бестепено дотерлива брзина Предна „D" дршка за удобност на корисникот Копче за избор на брзина овозможува прилагодување на брзината на листот според материјалот на работното парче или според потребната завршна обработка Одбојникот од еластомер на куќиштето на редукторот ги штити скапите површини, како што е каросерија на автомобил, од оштетувања и од гребаници Вентилиран капак за прашина од типот на завртување
SKU: 12407
$989,945.00

Бестепено дотерлива брзина

Предна „D" дршка за удобност на корисникот

Копче за избор на брзина овозможува прилагодување на брзината на листот според материјалот на работното парче или според потребната завршна обработка

Одбојникот од еластомер на куќиштето на редукторот ги штити скапите површини, како што е каросерија на автомобил, од оштетувања и од гребаници

Вентилиран капак за прашина од типот на завртување

Спецификации на производот

Misc

Потрошувачка, моќност 1.200 W
Брзина без опт. /ниска 0 - 600 min-1
Брзина без опт. /висока 0 - 3.000 min-1
Пречник на брусењеØ 165 mm
Гол. на подложно перниче 180 mm
Димензии (Д x Ш x В) 431 x 198 x 178 mm
Тежина EPTA 3.4 Kg