+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Price Clear All
Min: MKD3199
Max: MKD18999
Manufacturers
Ефективна струја на полнење
Капацитет на батерија за полнење
Влезен напон
Номинален напон на батерија
Струја при стартување

Warning

Your query returned an empty result !

Производители

Стартери за автомобили

Подреди по
Приказ по страна

CLASS BOOSTER150E Преноснен полнач за акумулатори и стартер

5.999,00 ден

CLASS BOOSTER300E Преноснен полнач за акумулатори и стартер

11.999,00 ден

CLASS BOOSTER400E Преноснен полнач за акумулатори и стартер

18.999,00 ден

WM23 Самозатемнувачка заштитна маска ДИН11

3.199,00 ден