+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Производители
Скоро Видени Производи

Индустриски фен

Шифра: HG651CK

Достапност: Нема на залиха
Производител: Makita
3 год. ГАРАНЦИЈА
SKU: 5850
€737938,50

Електронска контрола на температурата, независно од воздушниот проток и напојувањето

Достапни се 7 работни програмски функции според вашата работа

Со стандардна опрема со млазница и пластичен кофер

Оптимална контрола на температура и воздушна сруја благодарение на LCD екран

За отстранување боја, спојување, лемење, заварување, затоплување, топење, дезинфекција

Заштита од прегревање со термостат

Потрошувачка, моќност             2.000 W

Проток на воздух                       200 / 550 l/min

Опсег на температура                80 / 650 º C

Димензии (Д x Ш x В)                240 x 80 x 200 mm

Тежина EPTA                              0,63 kg