+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Price Clear All
Min: MKD8999
Max: MKD43999
Manufacturers
Тип на акумулатор
Напон на акумулаторот
Капацитет на акумулатор
Број на вртежи во празен од
Брзина на листот
Должина на листот
Широчина на пилата
Височина на пилата
Макс. сечење на квадр.цевки
Капацитет на сечење на кружни цевки

Warning

Your query returned an empty result !

Manufacturers

Акумулаторски сечачи

Sort by
Display per page
Picture Name Price Action
Picture of Акумулаторска глодалка тример; БЛ мотор; 18В Акумулаторска глодалка тример; БЛ мотор; 18В 19.999,00 ден
Picture of Акумулаторска глодалка тример; БЛ мотор; 18В Акумулаторска глодалка тример; БЛ мотор; 18В 19.999,00 ден
Picture of Акумулаторски дијамантски сечач 10,8В Акумулаторски дијамантски сечач 10,8В 9.999,00 ден
BDA340Z Акум.пила за метал 14,4В/3,0А без батерија и без п олнач. 9.999,00 ден