+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Производители

Производот е означен со 'перач'

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна

MCH-MPX17EH Перач под висок притисок Мишелин 130бар. / 440л / 1.7кЊ

ден 9.999,00

MCH-MPX19EHDS Перач под висок притисок Мишелин 140бар. / 460 л / 1.9 кЊ

ден 11.999,00

MCH-MPX22EHX Перач под висок притисок Мишелин 160бар. / 450 л / 2.2 кЊ

ден 17.999,00

MCH-MPX25EH Перач под висок притисок Мишелин 170бар. / 500 л / 2.5 кЊ

ден 12.499,00

MCH-MPX25EHDS Перач под висок притисок Мишелин 170бар. / 500 л / 2.5 кЊ

ден 13.999,00

MCH-MPX170HP Перач под висок притисок Мишелин 170бар. / 780 л / 5.0 кЊ

ден 179.999,00