+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Производители
Скоро Видени Производи

Комбинирана алатка за брусење

Шифра: CTM1010

Достапност: Нема на залиха
Производител: Ferm
Компактна конструкција. Забравник за вретено. Променлива брзина.
SKU: 13907
$131,945.00

Компактна конструкција.
Забравник за вретено.
Променлива брзина.

Спецификации на производот

Misc

Потрошувачка, моќност 160 W
Број на вртежи во празен од 15.000 - 35.000 min-1
Стезна чаура 3.2 + 2.4 mm
Тежина EPTA 0.6 Kg