+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Производители
Скоро Видени Производи

Електрична аголна брусилка

Шифра: MTX-AG 1100

Достапност: Нема на залиха
Производител: Matrix
2 год. ГАРАНЦИЈА
SKU: 16771
$131,945.00

Електрична аголна брусилка 1.100 W

2 год. ГАРАНЦИЈА

Спецификации на производот

Misc

Потрошувачка, моќност 1.100 W
Број на вртежи во празен од 11.500 min-1
Пречник на диск Ø 125 mm
Насаден отвор на диск Ø 22,23 mm
Тежина EPTA 2.6 Kg