+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Manufacturers
Recently viewed products

Електричен одвртувач

Manufacturer part number: TD0101F

Availability: In stock
Manufacturer: Makita
3 год. ГАРАНЦИЈА
SKU: 4753
€430438.50

Тенок и издржлив алуминиумски оклоп

Лесно достапно притисно копче за напред и назад

Ергономски дизајнираната дршка, со гумиран мекан ракофат

Бестепено дотерлива брзина

Компактен дизајн со мала должина, обезбедува поголема контрола и маневрирање

Products specifications

Misc

Потрошувачка, моќност 230 W
Број на вртежи во празен од 0 - 3.600 min-1
Удари во минута 0 - 3200 min-1
Макс. машински завртки M4 - M8
Макс. стандарни завртки M5 - M14
Макс. за високо стезни завртки M5 - M10
Груби нишка завртки 22 - 90 mm
Стебло за стегање 6.35 mm
Тип на стебло за стегање Хексагонални
Вртежен момент висок 100 Nm
Димензии (Д x Ш x В) 185 x 67 x 192 mm
Тежина EPTA 1 Kg