+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Categories
Manufacturers
Recently viewed products

Акумулаторски секач за челични прачки со навој

Manufacturer part number: DSC163ZK

Availability: In stock
Manufacturer: Makita
SKU: 23445
€14759938.50
  • Сече арматура и челични прачки без искрење, идеален за употреба во чувствителен простор
  • Резната глава може да се ротира 360° за разни положби на сечење
  • Заштитникот спречува распрскување на отсечените парчиња
  • Брз и прецизен рез

Технички податоци:

Напон на акумулаторот
18 V - LXT
 
Капацитет на акумулатор
1,5 / 2,0 / 3,0 / 4,0 / 5,0 / 6,0 Ah
 
Тип на акумулатор
Li-ion
 
Капацитет на сечење
3 - 16 mm
 
Резна брзина
2,8 s
 
Бучава: звучен притисок
78 dB(A)
 
Бучава: oтстапување (K)
3 dB(A)
 
Вибрации: сечење на метал
2,5 m/s²
 
Вибрации: oтстапување (K)
1,5 m/s²
 
Димензии (Д x Ш x В)
360 x 108 x 276 mm
 
Тежина EPTA
6,9 kg