+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Price Clear All
Min: USD49445
Max: USD12099945
Manufacturers
Пречник на диск Ø
Број на механички брзини
Број на вртежи во празен од
Опсег на температура
Max. капацитет на дијамантска круна
Во бетон (крунесто сврдло)
Најголем вртежен момент/тврд
Удари во минута
Макс. сечење на квадр.цевки
Потрошувачка, моќност
Груби нишка завртки
Бр. на дотерувања за копање
Вртежен момент висок
Мерно подрачје
Должина на одот
Макс. капачитет на пумпање
Резервоар за гориво
Ударна енергија
Класа на прашина
Работен волумен
Удари во минута/ниски
Капацитет на акумулатор
Капацитет на стезна чаура
Брзина без опт. /ниска
Капацитет дрво
Должина на сечење
Капацитет на магацин
Макс. машински завртки
Излезен приклучок
Тип на стебло за стегање
Удари во минута/високи
Должина на ножот
Завртки за гипскартон
Мах. сечење на 45°
Пречник на вратот
Макс. длабочина на жлеб
Големина на брусна хартија
Должина на листот
Макс. проток
Ниво на вода за усисување
Макс. Дупчење -бетон
Должина на флекс. дел
Поставување на вртежен момент на спојката
Брзина без опт. /висока
Вкупна височина на испумпување
Височина на црпење
Резервоар за масло
Мах. сечење на 90°
Тип на ласер
Стебло за стегање
Дебелина на спајалка
Коњски сили
Растојание помеѓу ножевите
Најголем вртежен момент/мекан
Напон на акумулаторот
Макс. Дупчење -дрво
Дебелина на струшка
Капацитет на резервоар
Должина на црево
Пречник на ексцентар
Широчина на пилата
Капацитет на мешање
Број на одови во мин.
Бр. на удари 2.степен
Избор на вртежен момент
Максимално приклучно оптеретување на напојната приклучница
Отвор за усисување
Макс. големината делови
Макс. притисок
Макс. сила на туркање
Тип на мотор
Напојување - акумулатор
Брзина на верига
Капацитет на самостезни завртки
Капацитет метал
Пречник на четка Ø
Моќност на мотор
Насаден отвор на диск Ø
Максимално заптивно усисување
Макс. проток на воздух
Тип на акумулатор
Максимален радиус на сечење - внатрешен раб
Опсег на наклон
Капацитет на сечење на кружни цевки
Макс. Прифат на алат
Осцилации во минута
Макс. сечење на 50°
Макс. сечење 600 N/mm2
Класа на ласер
Капацитет на кутија за трева
Мотор
Големина на лента
Макс. сечење Fe до 400N/mm2
Макс. стандарни завртки
Брзина без опт. 2.степен
Брзина без опт. 3.степен
Гол. на подложно перниче
Пречник на брусењеØ
Брзина на листот
Класа на заштита (IP)
Широчина на пролаз
Препорачана површина на косење
Ширина на сечење
Макс. сечење Fe до 600N/mm2
Широчина на рендосување
Макс. пречник на корпата
Бр. на удари 3.степен
Височина на пилата
Брзина на движење
Широчина на сечење
Макс. дупчење - челик
Должина на спајалка
Максимален радиус на сечење - надворешен раб
Широчина на четка
Дијаметар на вибрирање
Чекор на верига
Макс. сечење 400 N/mm2
Најголема дебелина на гранки
Пречник на спајалка
Макс. за високо стезни завртки
Макс. сечење Al до 200N/mm2
Брзина без опт. 1.степен
Точност
Бр. на удари 1.степен
Стезна чаура
Височина на сечење
Макс. сечење под агол Л/Д
Должина на сечење
Големина на насад
Капацитет на сечење челик до 800N/mm 2
Осцилаторен агол Л/Д

Warning

Your query returned an empty result !

Manufacturers

Рачен електричен алат

View as Grid List
Sort by
Display per page

DUC353Z Акумулаторска верижна пила 18+18В

3 год. ГАРАНЦИЈА Батерии и полнач не се вклучени во цената.
$1,209,945.00

DRT50ZX2 Акумулаторска глодалка тример; БЛ мотор; 18В

во испораката не се вкључени батерии,полнач и транспортен куфер
$1,099,945.00

DUB362Z Акумулаторска дувалка 18+18В

3 год. ГАРАНЦИЈА Батерии и полнач не се вклучени во цената.
$1,099,945.00

CDM1113S Акумулаторска дупчалка-одвртувач

Акумулаторски одвртувач 14.4 V 1.5 Ah
$313,445.00

CDM1119 Акумулаторска дупчалка-одвртувач

Акумулаторски одвртувач 10.8 V 1.5 Ah Li-ion
$219,945.00

CDM1120 Акумулаторска дупчалка-одвртувач

Акумулаторски одвртувач 18 V 1.5 Ah
$313,445.00