+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Price Clear All
Min: EUR79889
Max: EUR3689939
Manufacturers
Потрошувачка, моќност
Големина на насад
Насаден отвор на диск Ø
Пречник на диск Ø
Број на вртежи во празен од
Макс. сечење Al до 200N/mm2
Макс. сечење Fe до 400N/mm2
Макс. сечење Fe до 600N/mm2
Капацитет на сечење челик до 800N/mm 2
Максимален радиус на сечење - внатрешен раб
Максимален радиус на сечење - надворешен раб

Warning

Your query returned an empty result !

Производители

Алати за сечење и брусење

Види како Табела Листа
Подреди по
Приказ по страна

AGM1077P Електрична аголна брусилка

Компактната и лесната конструкција овозможува одлична контрола и маневрирање на машината
€430438,50

AGM1079 Електрична аголна брусилка

€122938,50

AGM1081 Електрична аголна брусилка

Компактната и лесната конструкција овозможува одлична контрола и маневрирање на машината
€245938,50

AGM1087 Електрична аголна брусилка

Компактната и лесната конструкција овозможува одлична контрола и маневрирање на машината
€122938,50

AGM1061S Електрична аголна брусилка

Компактната и лесната конструкција овозможува одлична контрола и маневрирање на машината
€122938,50

AGM1070P Електрична аголна брусилка

Компактната и лесната конструкција овозможува одлична контрола и маневрирање на машината
€368938,50