+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Производители
Скоро Видени Производи

Сет одвртувачи,цвицангла и шпицангла

Шифра: 00 20 18ESD

Производител: Knipex
SKU: 9425
€590338,50

002018 - Сет алатки за работа на електронски компоненти.

Од 8 дела, содржи 2 клешти за електроника и 6 штрафцигери за електроника во практична пластична кутија за чување, отпорна на удар, со сунгер за внесување на алатките.

 Содржина:

  • Клешта за електроника: 115mm
  • Дијагонала сечица за електроника: 115mm
  • Шрафцигери за прави завртки: (0,4x2,5x80)mm
  • Шрафцигери за прави завртки: (0,5х3,0x80)mm
  • Шрафцигери за прави завртки: (0,6х3,5x80)mm
  • Шрафцигери за прави завртки: (0,8x4,0x80)mm
  • Шрафцигери за завртки “+“ Philips® PH0x60mm
  • Шрафцигери за завртки “+“ Philips® PH1x80mm