+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Manufacturers
Recently viewed products

Акумулаторски нозици за зива ограда 18В 500мм

Manufacturer part number: DUH502Z

Availability: In stock
Manufacturer: Makita
SKU: 21541
26.999,00 ден
  • Променлива брзина контролирана со копче во 3 степени + прекинувач
  • Добар баланс на тежината
  • 5-положби на дршката на 0° и 45/90° лево и десно, за вертикално или косење под агол

 

Технички податоци

  • Напон на акумулаторот 18 V
  • Капацитет на акумулатор 1,5 / 2,0 / 3,0 / 4,0 / 5,0 / 6,0 Ah
  • Тип на акумулатор Li-ion