+389 2 3178 025
info@lotuls.com.mk
Manufacturers
Recently viewed products

Аголна брусилка Ф230мм 2200Њ 6500врт/мин. 4,7кг

Manufacturer part number: GA9020

Availability: In stock
Manufacturer: Makita
Вртливото куќиште може да се поставува на секои 90°, за различни положби на сечење и брусење Траен високо квалитетен мотор со висока отпорност на топлина Обработени коси запчаници за поголема цврстина Конструкција со висока заштита од прашина со цик - цак пресвлака на колекторот, изолација на намотките, лавиринтска структура за заштита на лежиштата Гумирана мекана дршка овозможува поголема контрола и намален замор Зголемено заптивање од истекување на маст, благодарение на гумен О-прстен кој е цврсто вграден во куќиштето на редукторот
SKU: 2098
$494,945.00

Вртливото куќиште може да се поставува на секои 90°, за различни положби на сечење и брусење
Траен високо квалитетен мотор со висока отпорност на топлина
Обработени коси запчаници за поголема цврстина
Конструкција со висока заштита од прашина со цик - цак пресвлака на колекторот, изолација на намотките, лавиринтска структура за заштита на лежиштата
Гумирана мекана дршка овозможува поголема контрола и намален замор
Зголемено заптивање од истекување на маст, благодарение на гумен О-прстен кој е цврсто вграден во куќиштето на редукторот

Products specifications

Misc

Потрошувачка, моќност 2.200 W
Број на вртежи во празен од 6.600 min-1
Големина на насад М14
Насаден отвор на диск Ø 22,23 mm
Пречник на диск Ø 230 mm
Димензии (Д x Ш x В) 473 x 249 x 140 mm
Тежина EPTA 5.8 Kg